Aktualności

Barbara Milczarek dla magazynu branżowego AGRO Industry.

W najnowszym artykule dla portalu branżowego AGROindustry Barbara Milczarek, rzecznik patentowy i ekspert w dziedzinach chemii, farmacji i biotechnologii, przybliżyła możliwości ochrony wynalazków w branży piwowarskiej, która – jak się okazuje – nadal może mieć swoje tajemnice.

Czy można opatentować sposób wytwarzania produktu, mimo iż finalny wyrób jest powszechnie znany od tysiącleci?

Oczywiście.

Zachęcamy do przeczytania całego artykułu.


Patpol firmą roku w rankingu IP Stars 2021!

W najnowszym rankingu IP Stars 2021, wyróżniono najlepsze kancelarie zajmujące się własnością intelektualną na świecie. Czytaj dalej

Fałszerze podszywają się pod Urząd Patentowy (!) – Komentarz Joanny Piłki w artykule Rzeczpospolitej

W dzisiejszej Rzeczpospolitej (8.11.2019) ukazał się artykuł kontynuujący temat fałszowania dokumentów polskiego Urzędu Patentowego.Okazuje się, Czytaj dalej

Wyjątkowa rekomendacja od IAM Patent 1000 w kategorii Prosecution!

Researcherzy IAM docenili nasz wysoko wyspecjalizowany zespół, mogący pochwalić się głęboką wiedzą techniczną, która pozwala Czytaj dalej