Aktualności

Barbara Milczarek dla magazynu branżowego AGRO Industry.

W najnowszym artykule dla portalu branżowego AGROindustry Barbara Milczarek, rzecznik patentowy i ekspert w dziedzinach chemii, farmacji i biotechnologii, przybliżyła możliwości ochrony wynalazków w branży piwowarskiej, która – jak się okazuje – nadal może mieć swoje tajemnice.

Czy można opatentować sposób wytwarzania produktu, mimo iż finalny wyrób jest powszechnie znany od tysiącleci?

Oczywiście.

Zachęcamy do przeczytania całego artykułu.


16 czerwca – webinar dla branży spożywczej

Jak zwiększyć swoją przewagę rynkową dzięki ochronie znaków towarowych i wzorów przemysłowych?

Zmiany w zakresie sądownictwa dotyczącego spraw własności intelektualnej zbliżają się wielkimi krokami

O zmianach w zakresie sądownictwa dotyczącego spraw własności intelektualnej dyskutuje się od dawna. Projekt, który Czytaj dalej

Patpol wspiera Światowy Dzień Własności Intelektualnej

Już 26 kwietnia na całym świecie obchodzony będzie Światowy Dzień Własności Intelektualnej ? święto ustanowione Czytaj dalej