Aktualności

Barbara Milczarek dla magazynu branżowego AGRO Industry.

W najnowszym artykule dla portalu branżowego AGROindustry Barbara Milczarek, rzecznik patentowy i ekspert w dziedzinach chemii, farmacji i biotechnologii, przybliżyła możliwości ochrony wynalazków w branży piwowarskiej, która – jak się okazuje – nadal może mieć swoje tajemnice.

Czy można opatentować sposób wytwarzania produktu, mimo iż finalny wyrób jest powszechnie znany od tysiącleci?

Oczywiście.

Zachęcamy do przeczytania całego artykułu.


16 czerwca – webinar dla branży spożywczej

Jak zwiększyć swoją przewagę rynkową dzięki ochronie znaków towarowych i wzorów przemysłowych?

X Międzynarodowy Kongres Firm Rodzinnych

Przed polskimi firmami rodzinnymi stoi wiele wyzwań. Tematem wiodącym tegorocznej, jubileuszowej edycji Kongresu Firm Rodzinnych Czytaj dalej

Dr inż. Dariusz Świerczyński wyróżniony w IAM Patent 1000.

Dr inż. Dariusz Świerczyński, rzecznik patentowy i zastępca kierownika działu Patentów w Patpol, jest kolejnym Czytaj dalej