Aktualności

Barbara Milczarek dla magazynu branżowego AGRO Industry.

W najnowszym artykule dla portalu branżowego AGROindustry Barbara Milczarek, rzecznik patentowy i ekspert w dziedzinach chemii, farmacji i biotechnologii, przybliżyła możliwości ochrony wynalazków w branży piwowarskiej, która – jak się okazuje – nadal może mieć swoje tajemnice.

Czy można opatentować sposób wytwarzania produktu, mimo iż finalny wyrób jest powszechnie znany od tysiącleci?

Oczywiście.

Zachęcamy do przeczytania całego artykułu.


Zmiany w zakresie sądownictwa dotyczącego spraw własności intelektualnej zbliżają się wielkimi krokami

O zmianach w zakresie sądownictwa dotyczącego spraw własności intelektualnej dyskutuje się od dawna. Projekt, który Czytaj dalej

Indywidualne wyróżnienia dla ekspertów Patpol w zestawieniu WTR1000 2022!

Kolejny rok z rzędu czołowi eksperci naszej kancelarii zostają wyróżnieni w prestiżowym zestawieniu najlepszych rzeczników Czytaj dalej

Agnieszka Skrzypczak na Beauty Innovations 2021

Aktualne badania wskazują, że polskie firmy nadal nie wykorzystują pełnego potencjału związanego z ochroną własności Czytaj dalej