Aktualności

Barbara Milczarek dla magazynu branżowego AGRO Industry.

W najnowszym artykule dla portalu branżowego AGROindustry Barbara Milczarek, rzecznik patentowy i ekspert w dziedzinach chemii, farmacji i biotechnologii, przybliżyła możliwości ochrony wynalazków w branży piwowarskiej, która – jak się okazuje – nadal może mieć swoje tajemnice.

Czy można opatentować sposób wytwarzania produktu, mimo iż finalny wyrób jest powszechnie znany od tysiącleci?

Oczywiście.

Zachęcamy do przeczytania całego artykułu.


1500 Euro dofinansowania na IP – otwiera się ostatnie okienko w tym roku.

Już 1 września br. otwiera się ostatnie w tym roku okienko umożliwiające małym i średnim Czytaj dalej

Używanie znaku – dowody i używanie w zmienionej postaci cz. 2

Pierwsza Izba odwoławcza Urzędu Unii Europejskiej ds. Własności Intelektualnej (EUIPO) wypowiedziała się na temat używania Czytaj dalej

Ochrona marki krok po kroku

Czy wiesz, że rejestracja znaku towarowego to kluczowy krok do ochrony Twojej marki? Warto zrobić Czytaj dalej