Aktualności

Barbara Milczarek dla magazynu branżowego AGRO Industry.

W najnowszym artykule dla portalu branżowego AGROindustry Barbara Milczarek, rzecznik patentowy i ekspert w dziedzinach chemii, farmacji i biotechnologii, przybliżyła możliwości ochrony wynalazków w branży piwowarskiej, która – jak się okazuje – nadal może mieć swoje tajemnice.

Czy można opatentować sposób wytwarzania produktu, mimo iż finalny wyrób jest powszechnie znany od tysiącleci?

Oczywiście.

Zachęcamy do przeczytania całego artykułu.


Nina Jankowska dla magazynu Agro Industry

Nie tylko opakowania, ale również czekoladki w nietypowym kształcie czy fantazyjnie zawinięte ciasteczka mogą zostać Czytaj dalej

Prawo patentowe w praktyce ? 5 grudnia ? zapisy trwają

Zapraszamy na warsztaty dedykowane przedstawicielom działów prawnych, R&D, innowacji oraz własności intelektualnej. Dzielimy się praktyczną Czytaj dalej