Aktualności

Barbara Milczarek dla magazynu branżowego AGRO Industry.

W najnowszym artykule dla portalu branżowego AGROindustry Barbara Milczarek, rzecznik patentowy i ekspert w dziedzinach chemii, farmacji i biotechnologii, przybliżyła możliwości ochrony wynalazków w branży piwowarskiej, która – jak się okazuje – nadal może mieć swoje tajemnice.

Czy można opatentować sposób wytwarzania produktu, mimo iż finalny wyrób jest powszechnie znany od tysiącleci?

Oczywiście.

Zachęcamy do przeczytania całego artykułu.


VII Międzynarodowy Kongres Firm Rodzinnych – fotorelacja

Ogromna moc inspiracji, dużo dobrej energii i bardzo ciekawej wiedzy ? tak w skrócie można Czytaj dalej

Noworoczny toast: szampan czy tequila?

Zastanawialiście się kiedyś, dlaczego tequila to coś więcej niż zwykły alkohol? Na chwilę przed karnawałem Czytaj dalej

Rusza 2021 AIPPI World Congress Online!

W piątek rusza 2021 AIPPI World Congress Online, czyli doroczne spotkanie International Association for the Czytaj dalej